Speakers Net

Cofondator, Clubul Speakers Net

Spune-ți povestea pe scena Speakers Net! Testează un context de creștere și contribuție pe care l-am creat împreună cu mentorul meu Romeo Crețu (Ce poate fi mai onorant decât să lucrezi cu mentorul tău?): Clubul Speakers Net.
Vei fi ghidat de noi ca mentori și susținut de colegii din club, astfel încât să poți șlefui și apoi da mai departe lumii povestea ta & mesajul tău.

Detalii pe https://www.speakersnet.ro

Susținem Performanța

Președinte, Asociația Susținem Performanța

Ce facem în acest proiect? Evident susținem performanța. Așa cum știm și cum putem mai bine. Am început pas cu pas, cu Proiectul Lider@5 – Leadership și Performanță prin public speaking, și suntem mândri de ceea ce am reușit să facem până acum. Dacă performanța se numără și printre valorile tale, apreciem susținerea ta financiară.

Detalii pe https://www.sustinemperformanta.ro

Andy Szekely

Facilitator și Nexus Coach în echipa Andy Szekely

Iată că o spun din nou: Ce poate fi mai onorant decât să lucrezi cu mentorul tău? Colaborez cu Andy Szekely și o echipă de oameni frumoși în diferite programe – Self Mastery, Speaker Elite, Speaker Masterclass, Epic – programe pe care le recomand cu cea mai mare încredere.

https://www.andyszekely.ro

Editura Floare de Iris

Editor

Dacă ai nevoie de un text și nu îți iese așa cum ți-ai dori, contactează-mă acum. Am convingerea că vom găsi împreună forma care să transmită exact ceea ce dorești.

O colaborare specială este, ca editor, cu Editura Floare de Iris din Iași, fondată de Irina Vasilescu. Tot la Editura Floare de Iris am publicat și cartea în versuri pentru copii Peripețiile lui Tănase. Despre prietenie.
Dacă ai o carte care așteaptă nepublicată ascunsă în vreun sertar, a venit momentul să îți faci curaj și să ne trimiți manuscrisul!

https://editurafloaredeiris.ro

Academia Penekiko

Trainer, Academia Penekiko

Unul dintre cele mai noi proiecte – Be All You, creat împreună cu Alina Ioniță, fondatoarea Academiei Penekiko, cu Mădălina Marius și Cristina Zamfirache. Be All You este un program de educație completă pentru copii între 11 și 13 ani, care are la bază lucrul pe multiple inteligențe, transmiterea de valori sănătoase și instalarea de obiceiuri cu efect benefic pe termen mediu și lung.

https://spiritualitatepentrucopii.org